ПОРТАЛ
25 лютого 2013, 10:40

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоніський маслоробний комбінат завершив 2012 рік з прибутком

<b>Золотоніський маслоробний комбінат завершив 2012 рік  з прибутком</b>

ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат" в 2012 році отримав чистий прибуток 17,9 млн. грн., тоді як 2011-ий завершив з 19,5 млн. грн. чистого збитку.

Згідно з повідомленням підприємства в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, його активи торік скоротилися майже на 29% - до 134,3 млн. грн.. - пише Maanimo.

Нерозподілений прибуток підприємства за підсумками 2012 року склав майже 18,6 млн. грн. проти 0,6 млн грн. в 2011 році.

Сьогодні молочна продукція Золотоніського маслоробного комбінату під відомими торговими марками «Златокрай», «Пирятинъ», «Славія» користується популярністю не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Твердий сир задовольняє найвимогливіші смаки жителів Росії та Казахстану; суха сироватка експортується по всьому світу: в Африку, Пакистан, Індонезію, Японію, Сирію, Китай, Голландію, Німеччину.

Довідка: ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат" входить до "Молочного альянсу", створеного в червні 2006 року як холдингову компанію зі статутним капіталом 23,5 млн. грн. і балансом, що на 99,9% складаються з довгострокових фінансових інвестицій.

"Молочний альянс" також об'єднує Баштанський сирзавод, Пирятинський, Городенківський, Тростянецький, Новоархангельський і Згурівський сирзаводи, Яготинський маслозавод, "Варвамаслосирзавод", а також збутові підприємства "Еталонмолпродукт" і торговий дім "Еталон".

Підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ "Молочний шлях", "Славія", "Здорово", "Яготинське".