ПОРТАЛ
19 березня 2013, 13:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах презентували українського виробника вин

Продукцію виноробні з Одещини було презентовано у черкаському виномаркеті «Wine Time». Щоб розповісти, як народжується вино ТМ «Колоніст», в Черкаси приїхав власник чи не найсучаснішої виноробні в Україні Іван Плачков, колишній міністр енергетики й очільник Одеської області.

Відвідувачі лекції-дегустації змогли почути про традиції, філософію і тонкощі виробництва вина в українських болгар Бессарабії. Приємною несподіванкою стала сліпа дегустація, під час якої необхідно було визначити країну походження напою. І більшість доволі просто впоралися із завданням. При цьому, як потім виявилося, більшість віддала перевагу саме українському виробникові (для порівняння пропонувалося французьке вино з тієї ж цінової категорії).

Компанія «Велес», що пропонує вина під торговою маркою «Колоніст», виробляє щороку не більше 140 тисяч пляшок. Це невелика кількість, тому придбати його можна переважно в спеціалізованих магазинах. За словами Івана Плачкова, таким чином реалізується один з головних аспектів філософії марки: «Наше вино має бути бажаним».