ПОРТАЛ
22 квітня 2013, 15:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нова можливість для утилізації небезпечних відходів

<div class="dr_in_to_news"></div> Нова можливість для утилізації небезпечних відходів

Компанія «Укрресурси-2011» отримала ліцензію на операції у сфері поводження з небезпечними відходами (збирання, перевезення, зберігання) Міністерства екології та природних ресурсів України Серія АЕ № 263902.

Як повідомив порталу «Діловий регіон» керівник Черкаського представництва компанії Артур Гуляницький, головне завдання отримання цієї ліцензії – зменшення обсягів утворення небезпечних відходів, відвернення негативного впливу відходів на навколишнє природне середовище та здоров’я людини на території Черкаської області для дотримання вимог Закону України «Про відходи».

Згідно зі статтею 17 ЗУ «Про відходи», суб’єкти господарської діяльності зобов’язані здійснювати заходи для максимальної утилізації відходів, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам чи організаціям, що збирають, обробляють та утилізують небезпечні відходи.

Компанія «Укрресурси-2011», яка займає провідне місце серед компаній, що надають послуги у сфері екології, запрошує до співпраці підприємства та організації всіх форм власності, на яких утворюються небезпечні відходи.

Довідки за телефонами: (0472) 500-312, (067) 701-89-31.

e-mail: [email protected]