ПОРТАЛ
3 травня 2013, 17:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В Черкасах «київський» попит на тістечка-макарони

До 10 кілограмів макаронів на день продає сімейне кафе «Патісерія Макарон», розповіла порталу «Діловий регіон» шеф-кондитер кафетерію Олена Трофімова. За її словами, навіть за київськими мірками це багато. «Ми побоювалися, що черкащани не сприймуть такий незвичайний продукт, однак попит доводить, що ми на правильному шляху», – говорить Олена Трофімова.

Макарон – це одне з найскладніших тістечок. Шеф-кондитер з багаторічним стажем зізнається, що над своїм ідеальним макароном працювала два роки. І результат не розчарував.

Особливо активно розкуповують тістечка у п’ятницю та на вихідні. Тоді відвідуваність сягає до 300 осіб за день.