ПОРТАЛ
9 червня 2011, 12:44

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Губернатор ознайомився з виробництвом ВАТ «Канівський маслосирзавод»

Губернатор ознайомився з виробництвом ВАТ «Канівський маслосирзавод»

У рамках робочої поїздки до Канева голова облдержадміністрації, Герой України Сергій Тулуб відвідав ВАТ «Канівський маслосирзавод», де поспілкувався з працівниками, ознайомився з виробництвом та дегустував продукцію, - повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Голова правління ВАТ «Канівський маслосирзавод» Сергій Решетняк розповів, що підприємство переробляє близько 250 тон молока. Основною продукцією підприємства є тверді сири, на підприємстві їх виготовляється 12 видів (5 голландської групи і 7 російської). Крім того, виготовляється масло вершкове і знежирений сир. Продукція підприємства неодноразово визнавалася кращою на державному та міждержавному рівнях. У 2010 році у Москві на виставці «Продекспо2010» два види сирів підприємства були удостоєні золотих медалей. На виставці, організованій Укрмолпромом, сир Російський одержав гран-прі, а масло – золоту медаль.

Підприємство працює цілодобово, забезпечуючи роботою 700 працівників. Продукція підприємства реалізується в Україні, Казахстані, Узбекистані, Польщі та Америці.

За матеріалами:  www.oda.ck.ua