ПОРТАЛ
26 вересня 2011, 16:30

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Будівництво заводу гарячого цинкування металоконструкцій планують завершити у жовтні-листопаді

Будівництво заводу гарячого цинкування металоконструкцій планують завершити у жовтні-листопаді

У місті Черкаси завершується будівництво заводу гарячого цинкування металоконструкцій (ТОВ «Компанія «Метал Інвест»), аналогів якому не має в Україні. Унікальність заводу в розмірах лінії гарячого цинкування, що дозволяє цинкувати металоконструкції довжиною до 15 метрів, продуктивність якої 36 тис. тонн оцинкованої продукції на рік, - т.в.о. заступник начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури Володимир Дмитрієв.

За його словами, підприємство буде оснащене новітнім устаткуванням від світового виробника ліній гарячого цинкування – Western Technologies, що у свою чергу дозволить витримувати високу якість продукції. Гаряче цинкування найбільш простий й економічний спосіб антикорозійного захисту, який збільшує термін служби металоконструкцій більш ніж на 50 років. Цинкове покриття є у своєму роді унікальним, тому що забезпечує не тільки бар'єрну, але й електрохімічний захист від корозії. Планований термін здачі лінії жовтень – листопад цього року, - повідомляють у Черкаській ОДА.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук