ПОРТАЛ
30 жовтня 2013, 19:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На зарплату черкаським бюджетникам спрямують дотаційних 18,8 млн.грн.

На зарплату черкаським бюджетникам спрямують дотаційних 18,8 млн.грн.

У середу, 30 жовтня, виконавчий комітет підтримав зміни до міського бюджету, пов’язані зі збільшенням дохідної частини міського бюджету на суму офіційних трансфертів з обласного та державного бюджетів.

Директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган розповіла, що 18,8 мільйонів гривень додаткової дотації надійшло на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ. З них виконкомом здійснено розподіл цих коштів: у сумі 13,8 мільйонів гривень – на заробітну плату працівникам охорони здоров’я та 5 мільйонів – працівникам освіти. Про це повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Крім цього, було виділено фінансування для забезпечення заробітної плати у листопаді цього року у межах ресурсу апарату управління міської ради, департаменту освіти та гуманітарної політики, департаменту економіки (на виконання рішення суду щодо виплати компенсації за незаконне звільнення з роботи колишнім міським головою Сергієм Одаричем начальника управління економіки Черкаського міськвиконкому Валентини Мироненко).