ПОРТАЛ
29 травня 2014, 11:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Монастирищині та Корсунщині будують тваринницькі комплекси

<b>На Монастирищині та Корсунщині будують тваринницькі комплекси </b>

У 2014 році на Черкащині продовжено будівництво (реконструкцію) трьох тваринницьких комплексів. Двоє з них розташовані у Маньківському районі. Розширюють свої потужності ТОВ «Кищенці» та ТОВ «Дзензелівське». У Корсунь-Шевченківському районі будівництво розпочало ПрАТ «НВФ «Урожай». Про це повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.

Нині на молочному комплексі ТОВ «Кищенці» Маньківського району триває будівництво ІІ черги (для 3780 корів), яка буде введена в дію у 2015 році. На об’єкті проводять підготовчі роботи з будівництва сучасного доїльного залу.

На ТОВ «Дзензелівське» Маньківського району здійснюється реконструкція тваринницьких приміщень ІІ черги (для 350 корів) та будівництво приміщень для вирощування молодняку великої рогатої худоби. Друга черга комплексу буде введена в дію наприкінці 2014 року.

ПрАТ «НВФ «Урожай» Корсунь-Шевченківського району здійснює реконструкцію молочного комплексу (420 корів). Комплекс буде введено в дію наприкінці 2014 року.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук