ПОРТАЛ
16 червня 2014, 16:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Уманські аграрії провели День поля

Уманські аграрії провели День поля

З метою обміну досвідом на базі ФГ АФ «Базис» відбувся черговий День поля, організатором якого виступила компанія «Франдесса» - виробник засобів захисту рослин.

Місце проведення заходу обрано не випадково, адже ФГ АФ «Базис» є лідером не лише серед господарств району, а й Черкащини, - зазначають Уманській РДА.

Діяльність цього господарства націлена на розвиток одразу кількох напрямків: тваринництво (у господарстві зосереджено 13,5 % поголів’я ВРХ та 12,4 % поголів’я свиней) та садівництво (площа саду складає 5,98 га).

Окрім офіційної частини, на запрошених чекало пленарне засідання і огляд демонстраційних полів озимого ячменю, озимої пшениці, ярого ячменю та кукурудзи на зерно.

У результаті присутні вкотре переконалися, що постійне удосконалення агротехнічних заходів догляду за посівами сільськогосподарських культур дають змогу отримувати високі показники агровиробництва, які й отримує ФГ АФ «Базис».

Ось і 2014 рік не став винятковим, адже види на урожай свідчать про те, що господарство вкотре посяде передові позиції з виробництва сільськогосподарської продукції в регіоні.