ПОРТАЛ
1 липня 2014, 15:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Нібулон» знову став для Черкащини «персоною ґрата»

<b> «Нібулон» знову став для Черкащини «персоною ґрата» </b>

Сільськогосподарське підприємство "Нібулон" може розширити свої виробничі потужності на території Черкаської області. Умови й перспективи співпраці з вітчизняним інвестором обговорили під час зустрічі обласної влади з гендиректором компанії Олексієм Вадатурським, - інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

В області, "Нібулон" представлений 4-ма підприємствами: виробничими філіями у Чигирині та Кам’янському районі та перенавантажувальними терміналами в селах Вітове (Чигиринського р-ну) та Вознесенське (Золотоніського р-ну). Втім, свого часу інвестору влаштували справжню смугу перешкод на шляху реалізації аграрних планів, пов’язаних з Черкащиною.

Майже чотири роки я не був у Черкаській області через ставлення попередньої влади до нашого підприємства, – зазначив Олексій Вадатурський.

За роки роботи на території краю підприємство, як стверджує його гендиректор, звинувачували у руйнації доріг і мало не забороняли по ним їздити. Виникали непорозуміння з газовою службою, які унеможливлювали введення в експлуатацію сушильних агрегатів, та проблеми з реєстрацією землі.

Натомість голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко запевнив, що зацікавлений у співпраці й чекатиме від «Нібулона» пропозицій щодо проектів, які реально втілити в життя на Черкаській землі, й пообіцяв допомогти в цьому.

Ми хотіли з вами зустрітися, аби задекларувати те, що в нас кардинально змінилося відношення, у першу чергу, до інвесторів, – зазначив Юрій Ткаченко. – Мені відомо, що проект, здійснений вами в Переяславі, спершу планувався тут. Для нас інвестиції теж важливі, адже це робочі місця й податки в місцеві бюджети. Нині ми, насамперед, хочемо чути інвестора та розуміти, де з’являються проблеми в нашій роботі для їх усунення.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук