ПОРТАЛ
20 листопада 2014, 11:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Уманську городину планують експортувати до Польщі та Румунії

60-65 кілограмів томатів з квадратного метра — це середній рівень урожайності на Уманському тепличному комбінаті. Такі рекордні врожаї збирають місцеві тепличники.

Уманську городину планують експортувати до Польщі та  Румунії

«Легендарний город під склом», «35 гектарів Європи в Умані» — як тільки не називає це підприємство журналістська братія, розповідаючи про освоєння найсучасніших технологій, унікальну агрохімічну лабораторію «Деметра», перший в Україні світлодіодний зелений цех, енергоекономні проекти.

Золотим ключиком до успіху називають європейські технології, що так добре прижилися на українському городі, - пише Черкаський край.

У директора, заслуженого працівника сільського господарства України Миколи Гордія з цього приводу своя думка:

— Суть, основа овочівництва закритого ґрунту — робота з живою рослиною. І тут без умілих людських рук найдосконаліша технологія залишиться мертвим капіталом. А на нашому комбінаті кадри дуже професійні. Тож успіх не в механізмах, а в людях, — вважає він.

Реалізують уманську городину практично по всій Україні. - Ми працюємо з відомими торговельними мережами «Сільпо», «Метро», «Екомаркет», - відповідає очільник служби збуту Роман Гордій. - У Білорусію продаємо — там люблять овочі з Умані. Продукція нашого комбінату вже сертифікована за міжнародним стандартом якості й безпеки. Тож незабаром будемо продавати помідори у Польщу, Румунію.