ПОРТАЛ
25 червня 2014, 11:01

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоніська «Злагода» стала найкращим маркетом споживчої кооперації

<b>Золотоніська «Злагода» стала найкращим маркетом споживчої кооперації</b>

Грамоту Правління Укркоопспілки, якою маркет «Злагода» визнано переможцем конкурсу «Найкращий маркет споживчої кооперації України-2013» вручив під час семінару-наради у Золотоноші голова правління Споживспілки Віктор Боїн.

Як відзначають у облспоживспілці, Золотоніське районне споживче товариство, є одним із найстабільніших та успішних в області, - пишуть «Вісті». Все це завдяки постійній роботі над вдосконаленням організації торгівлі.

За словами голови правління Золотоніського РайСТ Володимира Давиденка, у 2013 році в м. Золотоноша проведено реконструкцію трьох роздрібних магазинів: №6, №7 – «Берізка» та маркету «Злагода». Їх інтер’єр та екстер’єр приведені у відповідність до вимог брендбуку Укоопспілки.

Привітно та затишно виглядають нові «зелені маркети» в невеличкому містечку навесні. Це приваблює і покупців. Після проведення реконструкції обсяг роздрібного товарообороту в них у середньому збільшився в 1,5 рази.

Минулий рік видався, напевне, найскладнішим в історії «Злагоди» через те, що поряд розпочав роботу потужний роздрібний гігант марки «Еко» з ціновою політикою демпінгу.

В I кварталі поточного року роздрібний товарооборот «Злагоди» відчутно скоротився, проте працівники підприємства налаштовані оптимістично, адже вони впевнені в тому, що якісна робота, грамотна асортиментна політика, увага до споживача здатні відповісти на будь-які виклики часу.