ПОРТАЛ
14 травня 2014, 20:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Краєзнавчий музей запрошує побачити «Відлуння далеких епох»

<div class="dr_in_to_news"></div> Краєзнавчий музей запрошує побачити «Відлуння далеких епох»

«Відлуння далеких епох» зможуть почути і побачити відвідувачі Черкаського обласного краєзнавчого музею цієї неділі, 18 травня. Ця розважально-пізнавальна творча акція приурочена до Всесвітнього дня музеїв, що відзначають щорічно 18 травня.

Як розповіла порталу «Діловий регіон» заступник директора музею Тетяна Кайдалова, в рамках акції «Відлуння далеких епох» відбудеться відкриття виставки-загадки мистецьких творів різних епох. Відвідувачі зможуть побачити як сучасні дитячі роботи, так і стародавні витвори мистецтва. Учасники дійства мають відгадати, де стародавні, а де сучасні твори.

А для юних відвідувачів музею буде проведено урок первісної художньої школи. Діти вчитимуться малювати так, як робили це стародавні люди. За підсумками акції діти-учасники будуть нагороджені дипломами-амулетами.

Початок дійства о 14.00.

Довідка

18 травня – Всесвітній день музеїв, який вони святкують разом зі своїми відвідувачами. Похід до музею в цей день стає для кожного не лише нагодою доторкнутися до культурної пам’яті й відчути причетність до грандіозної історії, але й дарує незабутні враження від дійства, яке ніколи не повториться. Адже це свято щороку відзначають по-новому.