ПОРТАЛ
16 травня 2014, 10:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
На Черкащині проведуть Національні змагання з автослалому

<div class="wekend_msg">weekend</div> На Черкащині проведуть Національні змагання з автослалому

У Черкаській області продовжують розвивати автомобільний спорт. 17 травня стартує серія Національних змагань з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна». Ініціатор змагань – автомобільний клуб «Черкаси» за підтримки Автомобільної федерації України, - пише «Про все».

- Торік в області ми започаткували серію змагань з автомобільного слалому і присвятили її 60-річчю утворення Черкаської області. Перегони охопили сім міст області, – розповідає керівник автомобільного клубу «Черкаси» та голова комітету слалому Андрій Яроменко.

Цьогоріч ми вирішили провести новий сезон автослалому.

Назву «Мирна країна – єдина Україна» організатори обрали не випадково, адже у слаломі не залежно від того звідки приїздять учасники, головне правило – не конфліктувати.

Перший етап перегонів стартує у Корсунь-Шевченківському на майданчику поблизу стадіону. Початок тренувальних заїздів з 9 ранку, самі змагання розпочнуться о 13:00. До участі організатори запрошують всіх охочих.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук