ПОРТАЛ
25 травня 2014, 16:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
У Черкасах проведуть перший етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу

<div class="wekend_msg">weekend</div> У Черкасах проведуть перший етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу

Дві важливі події у житті автомобільного спорту – серія Національних змагань з автослалому “Мирна країна – єдина Україна” та перший етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу цього року приймає Черкащина. Перший етап Національних змагань вже стартував 17 травня, в Корсунь-Шевченківському, - повідомляє «Про все».

Ініціатором проведення у Черкасах та області обох змагань став автомобільний клуб “Черкаси”.

- Серія Національних змагань з автомобільного слалому схожа на ту, яка була торік. Цього року буде шість етапів, – розповідає керівник автомобільного клубу “Черкаси” Андрій Яроменко. – Перший етап в Корсунь-Шевченківському, потім – Чигирин, Сміла, Канів, Кам’янка та Черкаси.

- До участі в змаганнях ми запрошуємо учасників з усієї України. Судді також будуть з різних міст. Ми хочемо показати, що ми всі за мир та єдність країни, – каже Андрій Яроменко.

Окрім Національних змагань з автослалому, на черкащан чекає ще й грандіозний початок Чемпіонату України з дрег-рейсингу. Перший етап цих всеукраїнських змагань пройде саме у Черкасах вже 1 червня. Як запевняють в автомобільному клубі “Черкаси”, це буде справжнє автомобільне свято.

- Організовуватимемо його в аеропорту. Ми розраховуємо на велику кількість учасників та глядачів, адже перегонів такого рівня у нашому місті вже давно не було, - говорить Андрій Яроменко.