ПОРТАЛ
6 червня 2014, 08:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
В черкаському ТРЦ проведуть «Весільний кураж»

Щорічний фестиваль весільної моди «Весільний кураж» пройде в ТРЦ «Любава» 8 червня.

Як повідомляють організатори, з 11:00 на четвертому поверсі ТРЦ на відвідувачів чекає фотомайданчик, обладнаний весільною фото-бутафорією, де можна отримати знімки на пам’ять. Також продемонструють весільний кейтеринг – декор весільного виїзного фуршету.

О 12:00 стартує розважальна шоу-програма, де буде представлено виступи вокальних та танцювальних колективів, шоу-балетів та музикантів.

О 16:00 розпочнеться показ весільної моди. 10 учасниць представлять різні образи та стилі. Опісля відбудеться народне голосування за найкращий образ та нагородження учасниць.

7 червня напередодні дня весільного буму, в ТРЦ проведуть майстер-клас з виготовлення весільнихзапрошень, який розпочнеться о 13:00 на першому поверсі ТРЦ. О 15:00 відбудеться відкритий урок з весільного декору, виготовлення бутоньєрок та бонбоньєрок.

А о 18:00 розпочнеться вечір джазової музики у виконанні Едуарда Черкашина. Про це йдеться у повідомленні ТРЦ «Любава» в соцмережі.

Нагадаємо, що фестиваль «Весільний кураж» організатори планували провести ще 18 травня в Долині троянд. Однак, через негоду змушені були перенести захід.