ПОРТАЛ
28 вересня 2011, 12:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
Черкащина прийняла один із етапів Кубка України з ралі

<div class="wekend_msg">weekend</div> Черкащина прийняла один із етапів Кубка України з ралі

Круті віражі. Черкащина прийняла один із етапів Кубка України з ралі. Минулих вихідних на території області відбувся шостий етап цьогорічних змагань. Перемогу виборювали майже 40 екіпажів. Крім професіоналів, цього разу на старт вийшли й аматори.

Своєрідний старт шостому етапу Кубка України з ралі дав заступник голови Черкаської облдержадміністрації Юрій Тимошенко. До речі, організатори відзначили активну участь у підготовці змагань місцевої влади. Без її підтримки, переконані вони, гонки могли й не відбутися.

Цього разу поруч із 10 професіональними екіпажами на старт етапу вийшли і 27 любительських. Черкащину представляло чотири команди. Торік наша область була представлена лише одним екіпажем.

Етап тривав протягом двох днів. Спершу в обласному центрі на швидкість долали двокілометрову дистанцію. Потім – 90-кіломерову, поблизу сіл Худяки та Леськи Черкаського району, а також у Ротмістрівці на Смілянщині. Судді враховували не лише швидкість, а й управність і точність на дистанціях. І не всі змогли подолати трасу до кінця.

Варто зазначити, що автомобільний спорт поступово повертається до Черкас. Свого часу він був вельми популярним у нашому краї. А представники області ставали переможцями всеукраїнських і всесоюзних змагань. А цього року найкраще з-поміж черкащан виступив екіпаж у складі Павла Копильця та Євгена Борщенка. Вони стали першими у класі У12.

За підсумками змагань, перемогу в абсолютному заліку шостого етапу Кубка України з ралі здобув екіпаж зі столиці. Це вдалося зробити на автомобілі Mitsubishi Lancer Юрію Яковенку та Павлу Кононову.

За матеріалами:  www.vikka.ck.ua