ПОРТАЛ
10 жовтня 2011, 18:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
Черкаський обласний драмтеатр відкрив 80-ий ювілейний сезон

<div class="wekend_msg">weekend</div> Черкаський обласний драмтеатр відкрив 80-ий ювілейний сезон

Поки одні черкасці насолоджувалися вишуканим роком від Діани Арбєніної, інші – прийшли до театру. Черкаський обласний драмтеатр відкрив цьогоріч свій ювілейний, 80-ий сезон. Для любителів мистецтва Мельпомени театрали обіцяють гарячу пору. Найкращі постановки театру, відразу три прем’єри та чимало творчих експериментів.

Осінь – старт театрального сезону. Черкаський драмтеатру знову відкрив двері глядачам. Театр вабить черкасців, як завжди, вишуканим репертуаром, грою улюблених акторів і мистецькою атмосферою.

Наталя Калиновська, письменниця, відвідувачка театру: «В исполнении этой труппы мне все нравится».

Валерій Шишкін, письменник, відвідувач театру: «Я специально приехал сюда из Киева. Этому театру всего хватает».

За лаштунками сцени – останні приготування. Жерці Мельпомени повторюють свої ролі, перевдягаються та накладають грим. Уже за мить, після театральних канікул, вони вийдуть на сцену. Улюблений репертуар черкаського театру цього сезону поповниться відразу трьома театральними новинками. У жовтні покажуть французьку комедію Вебера «Заспокойтеся, Піньон» і експериментальну документальну виставу жанру вербатім про Черкаси під назвою «Місто на «Ч».

Олесь Павлютін, актор, режисер: «Ми отримали схвальні відгуки від черкасців. Це буде прорив для глядачів».

Насолоду від гри акторів отримає і малеча. У грудні на сцені театру для них поставлять нову музичну казку Стельмаха «Король Дроздобород». Глядачі

поповненню мистецького арсеналу радіють.

Олена, відвідувачка театру: «Разнообразия хочется. Нельзя останавливаться на одном».

Цьогоріч храм мистецтва відкрив свій ювілейний, 80-ий театральний сезон. Від своїх традицій театрали не відмовились. Як завжди, на починок ставлять виставу за творами Шевченка. Містерію «Великий льох» прийшли подивитися і постійні глядачі, і новачки.

Володимир Осипов, директор Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка: «Это просто позиция нашего театра. Поскольку тема гражданства, живое Шевченково слово – это главное».

Наступного року, саме у вісімдесятий рік народження черкаського драмтеатру, актори зіграють наймасовішу виставу Кальмана «Принцеса цирку». У ній візьме участь уся театральна трупа. Ціни на вистави залишаться прийнятними. Сьогодні найдорожчий квиток коштує 30 гривень.

За матеріалами:  www.vikka.ck.ua