ПОРТАЛ
6 вересня 2011, 20:13

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Президент України візьме участь у відкритті «Авто-ріки» та Ярмаркової площі в Каневі

Президент України візьме участь у відкритті «Авто-ріки» та  Ярмаркової площі в Каневі

Урочисте відкриття туристичного комплексу «Авто-ріка» та Ярмаркової площі заплановане на 19 вересня. В заходах візьме участь особисто Президент України Віктор Янукович. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Тулуб під час робочої поїздки до м. Канева, де він ознайомився зі станом реконструкції вищевказаних об’єктів.

За словами Сергія Тулуба, З цієї нагоди відбудеться святковий ярмарок, на якому всі райони Черкаської області представлять вироби декоративно-прикладного мистецтва та промислового виробництва. Також цього дня заплановано відкриття після реставрації комплексу «Могила та пам’ятник Т.Г. Шевченка» й новозбудованого гелікоптерного майданчику з пасажирським терміналом пропускною спроможністю 50 пасажирів на годину в с. Пекарі.

Стосовно ж комплексу «Авто-ріка», то, як запевнили губернатора будівельники, до 18 вересня буде повністю завершено благоустрій прилеглої території та незначні ремонтні роботи, які залишилися в самому приміщенні комплексу. Цей об’єкт поєднає в собі річковий та автомобільний вокзали, що сприятиме створенню більш комфортних умов для туристів.

Насамкінець, голова ОДА провів робочу нараду з питань завершення реконструкції вищезазначених об’єктів. Усі вони, як підкреслив Сергій Борисович, знаходяться на особистому контролі обласної влади, адже мають навіть не обласне, а загальнодержавне значення, та слугують черговим кроком по розвитку інфраструктури краю Богдана і Тараса, - повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.