ПОРТАЛ
28 квітня 2015, 14:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Канівські сировари запустили у виробництво нові види продукції

Компанія «Клуб сиру» запустила у продаж 4 новинки для заміщення продукції європейських виробників, яка різко подорожчала. Розробка нових видів сирів тривала півроку. Перша партія обсягом 12 тон вже надійшла у продаж у торговельні мережі.

Компанія інвестувала у реалізацію проекту 700 тис. грн. інвестицій, - інформують у ТОВ "Клуб сиру".

З початку 2014 року обсяги імпорту європейських виробників сиру на територію України почали падати. Така ж тенденція продовжується і у 2015 році. Основними причинами падіння імпорту стали: девальвація гривні і введення додаткового 10-відсоткового ввізного імпортного мита на продукти харчування. Як наслідок, скоротився й імпорт якісних сирів, що раніше були альтернативою вітчизняній продукції.

У цих умовах компанія вирішила спрямувати усі свої зусилля на розробку нових високоякісних вітчизняних сортів сирів для підтримки внутрішнього ринку. Асортимент був доповнений твердими сирами «Грюнвальд» (з пажитником), «Діжонський» (з зернами гірчиці), «Неаполітанський» (із сушеним томатом, паприкою та базиліком) і «Сорочинський» (з ароматом пряженого молока).

«Наше технологічне обладнання вважається одним із найкращих в Україні. Ми контролюємо якість на всіх етапах — від збирання молока до готової продукції. Наші новинки нічим не поступаються західним конкурентам. Я глибоко переконаний, що нові сири знайдуть свого споживача, як в Україні, так і за її межами», — підкреслив Максим Рилік, виконавчий директор ТОВ «Клуб Сиру».

Довідково:

ТОВ "Клуб сиру" входить до п'ятірки лідерів основних гравців на ринку твердих сичужних сирів України. У 2014 році "Клуб сиру" наростив виробництво на 11% до 6,5 тис. В порівнянні з 2013 роком. У компанії працюють більше 800 співробітників. Основні виробничі потужності знаходяться в м Канів, Черкаська область.