ПОРТАЛ
30 квітня 2015, 10:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Завдяки проекту «Geekhub» у Черкасах додалося ІТ-ішників

Завдяки проекту «Geekhub» у Черкасах стало на сотню ІТ-ішників більше. Цьогоріч 121 випускник проекту «Geekhub» отримав сертифікат. За статистикою, більше 80% з них знаходять робофту у сфері IT, - інформує Громадське.Черкаси.

Завдяки проекту «Geekhub» у Черкасах додалося ІТ-ішників

GeekHub стартував близько 4 років. Його заснували брати Нік та Юрій Курати разом із однодумцями.

«Ми думали про те, що ми можемо зробити для людей в Черкасах? Ми вміли керувати проектами, робити сайти, додатки. Тому вирішили зробити курси, де вчитимемо талановитих студентів тому, що ми самі добре вміємо», – згадує засновник проекту «Geekhub» Нік Курат.

За 4 сезони випускниками проекту стало 318 людей. А самі напрями підготовки студентів розширились із 2 до 14. Зараз на «Geekhub» можна отримати знання з JavaScript, iOS, Android, Java for Web, Project Management, Game Production, Business English та ін.

«Вони [викладачі Geekhub] не бояться поділитися своїми знаннями безкоштовно і виростити в комусь конкурента. Це люди, які спокійно діляться своїми знаннями і розуміють, що вони від цього лише отримують. У цьому культура Geekhub», – говорить Нік Курат.

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук