ПОРТАЛ
30 квітня 2015, 08:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Названо кращих платників податків Черкащини (ФОТО)

10 підприємств області отримали відзнаки як сумлінні платники податків. Такі результати IV Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2014», що проводить Асоціація платників податків України спільно з ГУ ДФС.

<b>Названо кращих платників податків Черкащини (ФОТО)</b>

«Вчасну сплату податків сьогодні можна розглядати як прояв патріотизму. Цьогорічний рейтинг проводиться за складних умов. Саме тому Асоціація вирішила, що зараз, як ніколи, необхідно підтримати сумлінних платників податків», – повідомила порталу «Діловий регіон» голова тервідділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Черкаській області Лора Рубченко.

Рейтингова комісія визначила десятьох переможців першого туру Рейтингу в Черкаській області. З них два підприємства стали переможцями у своїх номінаціях на Всеукраїнському рівні: ТОВ «Черліс» та ТОВ «Техпродсервіс».

У номінації «Сумлінний платник податків в аграрній галузі платник податку на прибуток» переможцями стали ТОВ «Черліс» та ТОВ АК «Маїс».

За номінацією «Сумлінний платник податків у аграрній галузі платник фіксованого сільськогосподарського податку» відзначили ТОВ «Кищенці» та ПрАТ НВФ «Урожай».

ПАТ «Мало-Бузуківський гранітний кар’єр» визнано переможцем у номінації «Сумлінний платник податків у сфері добувної промисловості».

Найбільш сумлінним платником податків у сфері торгівлі названо ТОВ «Техпродсервіс».

Найбільше сумлінних платників у сфері переробної промисловості: ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «Техно», ТОВ «ММ Пекеджинг Україна» та ПАТ «Графія Україна».

У номінації «Сумлінний платник податків у сфері послуг» переможцем стало ДП «Черкасистандартметрологія».

Усього на розгляд обласної рейтингової комісії надійшло 25 заявок від підприємств.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук