ПОРТАЛ
19 листопада 2014, 13:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах відзначили кращу продукцію виробників області

У Черкасах відзначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

Дипломи переможців під час церемонії нагородження вручив представникам підприємств заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль.

<div class="dr_in_to_news"></div> У Черкасах відзначили кращу продукцію  виробників області

За право потрапити до кращих товарів України змагалися провідні підприємства Черкащини. Їх продукція оцінювалася за 15-ма критеріями, ключовими з яких є якість та безпечність.

Найбільш активними учасниками конкурсу стали представники харчопрому. Перемогу у номінації «Продукція» в групі продовольчих товарів на регіональному етапі конкурсу здобули:

- ТОВ “Клуб Сиру” (Канівська філія)з продукцією сир «Монастирський»,

- ПрАТ «Миронівська птахофабрика» - "Філе курчати-бройлера, напівфабрикат натуральний охолоджений, упакований в полімерних матеріалах",

- ТОВ „Черкасихліб ЛТД” - соломка солодка,

- ПАТ «Юрія» - йогурт солодкий «Десертний» 2,8% жиру з фруктовим наповнювачем («Вишня», «Абрикос», «Полуниця», «Малина»),

- ТОВ “Тамако-Інвест” (Черкаський р-н, с. Хутори) – в'ялені лящ та плотва.

У групі «Товари виробничо-технічного призначення» переможцями стали:

- ПАТ «АЗОТ» - Нітрат амонію (аміачна селітра),

- ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «ТЕХНО» - Мінераловатні теплоізоляційні плити марки ТЕХНОФАС ЕФЕКТ.

У номінації: «Роботи та послуги, які надаються у побутовій та виробничій сферах» перемогу здобуло ПП "Науково-виробнича фірма "ЛАД" (м. Черкаси), яке працює в галузі плазмово-вакуумних технологій по нанесенню декоративного покриття із різноманітних металів та їх нітридо-карбоксидів на вироби з металів, скла та кераміки.

Як розповів директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук, 20 листопада черкаські виробники візьмуть участь у церемонії нагородження переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» у Києві.