ПОРТАЛ
25 березня 2015, 10:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська торгово-промислова палата відзначила 20-річний ювілей

20 років діяльності відзначила сьогодні Черкаська торгово-промислова палата. В урочистому засіданні взяли участь працівники та партнери палати – представники бізнесу, влади, навчальних закладів, громадських організацій.

<div class="dr_in_to_news"></div> Черкаська торгово-промислова палата відзначила 20-річний ювілей

Від імені Торгово-промислової палати України черкащан приїхав привітати віце-президент Валерій Король. Вітаючи колектив із ювілеєм, він відзначив: «За всіма показниками діяльності Черкаська ТПП входить до числа провідних організацій цієї системи в Україні».

Черкаська ТПП активно розвиває виставкову діяльність, впроваджує нові послуги підтримки бізнесу, організовує закордонні ділові місії, проводить бізнес-форуми обласного та загальнонаціонального значення, розширює та зміцнює зв’язки із зарубіжними партнерами і спорідненими організаціями.

За словами президента Черкаської ТПП Сергія Першина, єдність і згуртованість членів палати допомагали в усі непрості часи працювати і розвиватися. «Черкаська палата стала ефективним і компетентним діловим партнером промислових підприємств, бізнес-структур, державних установ, міжнародних організацій і залишається одним з найпотужніших центрів ділової активності області», – відзначив Сергій Першин.

23 червня буде розширене святкування під час загальних зборів членів ТПП.