ПОРТАЛ
25 грудня 2014, 13:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський бізнес стали менше перевіряти

Цього року працівники фіскальної служби області провели 866 перевірок юридичних осіб приблизно на 10 відсотків менше, ніж 2013 року. Фактичних перевірок було проведено лише 39, та й ті – за заявами громадян про порушення підприємцями їхніх прав та законних інтересів.

<b>Черкаський бізнес стали менше перевіряти </b>

Щодо перевірок підприємців – фізичних осіб, то цього року проведено 63 планові перевірки та 2444 – позапланові. Втім 2251 з них або 92 відс. були ініційовані підприємцями і відбулись у зв’язку із закриттям підприємницької діяльності.

Як зауважив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць, кількість запланованих перевірок підприємців в Черкаській області найменша в Україні.

Він також наголосив, що фіскали враховують важкий період, який наразі має місце у діяльності підприємств. «Контрольну функцію фіскальної служби не відмінено, але підходимо до виконання цього дуже зважено і йдемо на перевірку лише у випадках, коли для цього є дуже серйозні підстави», – підкреслив очільник фіскальної служби області.