ПОРТАЛ
17 квітня 2015, 11:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Лисянські лісівники розширюють асортимент декоративних рослин

Понад 20 видів декоративних рослин вирощують у Лисянському лісництві. Тут намагаються при кожній нагоді поповнити асортимент як вічнозелених, так і квітучих кущів та екзотичних квітів.

Лисянські лісівники розширюють асортимент декоративних рослин

«Вирощування декоративних рослин – своєрідний майданчик для експериментів, творчих пошуків. Люди ідуть до лісівників з прагненням зробити свої подвір’я красивішими, сповнити їх життям. Тож ми маємо задовольняти цей попит», – говорить директор ДП «Лисянське лісове господарство» Володимир Штанько.

Найпопулярнішими традиційно залишаються ялівець, туя, самшит. Однак є покупці і на незвичайні, екзотичні рослини. Цього року уже реалізували декоративного посадматеріалу на 60 тис. грн., - зазначають у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

«Останнім часом попит на декоративні рослини дещо знизився. Однак зараз настає час облаштовувати свої подвір’я, тож і покупці активізувалися», – говорить інженер з лісових культур Лисянського лісгоспу Леся Науменко.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук