ПОРТАЛ
18 травня 2015, 11:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

44 фіскальників області притягнуто до дисциплінарної відповідальності

В результаті проведених з початку року 70 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 59 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників.

44 фіскальників області притягнуто  до дисциплінарної відповідальності

44 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Про це поінформували у відділі власної безпеки головного управління ДФС у Черкаській області.

За словами в.о. начальника відділу власної безпеки ГУ ДФС у Черкаській області Євгена Листопада за чотири місяці у напрямку профілактики проведено 363 заходи з упередження корупційних правопорушень.

До органів прокуратури направлено 7 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 4 кримінальних провадження щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків. На даний час триває досудове розслідування.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук