ПОРТАЛ
27 травня 2015, 14:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Лісівники не підвищуватимуть стартові ціни на деревину на аукціоні (ФОТО)

На аукціоні з продажу необробленої деревини заготівлі III кварталу 2015 року стартові ціни залишаться на рівні минулих аукціонних торгів. Про це повідомив начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко на круглому столі з деревообробниками, що відбувся нещодавно в Черкасах.

Лісівники не підвищуватимуть стартові ціни на деревину на аукціоні (ФОТО)

– Ми не піднімаємо ціни на деревину, – підкреслив головний лісівник області. – Я беру на себе відповідальність і ми залишаємо стартові ціни на лісопродукцію цих торгів на рівні стартових минулого аукціону.

Олександр Дзюбенко також додав, що лісівники прислухалися до побажань місцевих деревообробників, врахували курсові коливання та пішли назустріч, щоб забезпечити конструктивну співпрацю, встановлення оптимальної цінової політики та максимальне забезпечення місцевих деревообробників лісо продукцією, - зазначають в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, що аукціон з продажу необробленої деревини заготівлі III кварталу 2015 року відбудеться в Черкасах 28 травня.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук