ПОРТАЛ
26 серпня 2015, 16:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ЧТПП: Професійне свято зустрінемо у навчанні та корисному спілкуванні!

З нагоди Дня підприємця в Україні Черкаська ТПП проводить ряд практичних заходів для членів Палати на безоплатних умовах.

ЧТПП: Професійне свято зустрінемо у навчанні та корисному   спілкуванні!

3 вересня запрошуємо членів Черкаської ТПП взяти участь у практикумі Руслана Смовзюка на тему: «Радіантне мислення і інтелект-мапа».

4 вересня запрошуємо членів Черкаської ТПП взяти участь у практикумі на тему: «Як захистити бізнес від незаконних перевірок».

Лектори: Сергій Гартінгер, практикуючий юрист, співвласник і директор юридичної компанії "ОБС-Груп", експерт з корпоративних спорів.

Олександр Бодашко, адвокат з 10-річним стажем, експерт у господарських спорах.

8 вересня запрошуємо суб’єктів ЗЕД області приєднатися до тематичного «круглого столу» за участю керівництва Черкаської митниці на тему «Актуальне митне законодавство у сучасних умовах».

Більше інформації про заходи ЧТПП – на сторінці facebook.

«Сьогодні час інновацій не тільки у сфері технологій, фінансів, економіки, - потрібно оновитися і в мисленні, і в засобах підтримки бізнесу. Ми вирішили відійти від помпезності та урочистостей в цей непростий для підприємництва час. Як бізнес-асоціація ми хочемо подарувати до цього свята нашим членам і партнерам нові знання, практики та контакти для вирішення їхніх проблем», - підкреслив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.