ПОРТАЛ
3 вересня 2015, 15:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як захистити свій бізнес від незаконних перевірок, розкажуть у ТПП

Практикум на тему «Як захистити бізнес від незаконних перевірок» відбудеться в Черкаській ТПП 4 вересня.

Як захистити свій бізнес від незаконних перевірок, розкажуть у ТПП

Учасники дізнаються, яку організаційно-правову форму вибрати для бізнесу, як поводитися при раптових візитах представників влади, що треба знати найманим працівникам та чого недобросовісні перевіряючі бояться більше ніж вогню. На ці та інші запитання відповідатимуть практикуючий юрист, співвласник і директор юридичної компанії "ОБС-Груп", експерт із корпоративних спорів Сергій Гартінгер та адвокат із 10-річним стажем, експерт у господарських спорах Олександр Бодашко.

«Перевірки бізнесу – одне з найболючіших питань сьогодні. І ми хочемо по-дружньому підставити плече членам палати, щоб вони отримали кваліфіковані роз’яснення з уст досвідчених юристів про те, як убезпечити свою справу», – прокоментував порталу «Діловий регіон» президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Практикум буде цікавий для власників бізнесу, топ-менеджменту, фрілансерів.

Реєстрація в ЧТПП: перший віце-президент, Корнієнко Сергій Анатолійович. тел. (0472) 36-08-60, почта: [email protected].

Участь у заходах безкоштовна за умови отримання відповідного підтвердження, при цьому організатори залишають за собою право відмовити в реєстрації за відсутності вільних місць.