ПОРТАЛ
4 вересня 2015, 10:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Сучасний електротехнічний полігон відкрили у Черкаському політесі

У Черкаському політехнічному технікумі відкрили навчальний електротехнічний полігон. Його побудували за допомоги та технічної підтримки ПАТ «Черкасиобленерго».

Сучасний електротехнічний полігон відкрили у Черкаському політесі

На цьому сучасному полігоні не лише проходитимуть навчальну практику студенти технікуму, але й підвищуватимуть кваліфікацію на спеціальних курсах працівники структурних підрозділів «Черкасиобленерго», розповів порталу «Діловий регіон» директор технікуму Дмитро Галат.

Електротехнічний полігон – це комплекс електротехнічного обладнання, що включає районну трансформаторну підстанцію напругою 35/10 кВ, в тому числі фрагмент повітряної лінії, ввідний пристрій з роз'єднувачем і вимикачем, силовий трансформатор, комплектні розподільчі пристрої напругою 10 кВ, елементи системи релейного захисту, та споживчу комплектну трансформаторну підстанцію напругою 10/0,4 кВ.

Присутнім на урочистому відкритті презентували можливості новоствореної матеріально-технічної бази для спільного використання. Полігон було створено в результаті спільної роботи студентів і викладачів електротехнічних спеціальностей та працівників «Черкасиобленерго», серед яких понад 80% - колишні випускники технікуму.

Під час урочистого відкриття почесними гостями свята стали випускники технікуму, заслужені енергетики України Анатолій Приходько та Анатолій Міщенко. Особливу вдячність за допомогу адміністрація технікуму висловила випускнику технікуму, а нині начальнику Правобережного міжрайонного управління водного господарства Андрію Вовку.