ПОРТАЛ
8 вересня 2015, 11:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДП «Черкасистандартметрологія» вручили подяку від Черкаської ТПП

Подякою Черкаської ТПП нагородили ДП «Черкасистандартметрологія» та його очільника Михайла Чорнопищука з нагоди Дня підприємця.

ДП «Черкасистандартметрологія» вручили подяку від Черкаської ТПП

Подяку підприємству вручили за активну участь у ділових заходах ТПП та дієву підтримку підприємців Черкащини.

Зауважимо, що ДП «Черкасистандартметрологія» виконує роботи та послуги у сфері стандартизації, метрології, оцінки (підтвердження) відповідності (сертифікації) та захисту прав споживачів згідно з вимогами законодавства.

Підприємство володіє сучасною випробувальною базою, яка дозволяє провести випробування харчової та промислової продукції, дорожньо-транспортних засобів, будівельних матеріалів, виробів та конструкцій, технічного обладнання, електропобутової техніки, продукції легкої промисловості та ін.

Випробувальний центр та калібрувальна лабораторія ДП «Черкасистандартметрологія» акредитовані Національним агентством з акредитації України на відповідність ДСТУ ISO/IEC 17025:2006. Центр уповноважений Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, як орган з сертифікації продукції, систем управління та оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів.

На базі підприємства діє обласна дегустаційна комісія.

ДП «Черкасистандартметрологія» є колективним членом Черкаської обласної організації українського союзу промисловців і підприємців та Торгово-промислової палати.