ПОРТАЛ
10 вересня 2015, 16:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська ТПП запрошує до співпраці

Черкаську ТПП знають як ефективного і компетентного ділового партнера промислових підприємств, бізнес-структур, державних установ, міжнародних організацій.

<b>Черкаська ТПП запрошує до співпраці </b>

«Нині палата — один із найпотужніших центрів ділової активності в області. Спектр діяльності палати дуже широкий і спрямований на задоволення потреб як членів палати, інших замовників, так і їхніх зарубіжних компаньйонів. Дійсно — ми сильніші разом!», – говорить президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Так, комплексне обслуговування суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності охоплює митне оформлення товарів, оформлення сертифікатів походження, передвідвантажувальну інспекцію, експертизу кількості, якості, пакування, маркування, комплектності, розрахунок витрат давальницької сировини тощо. Фахівці палати здійснюють оцінку майна при його купівлі-продажу, оренді, переоцінці основних фондів/засобів, страхових подіях; встановлюють факт виробництва товарів /послуг/ підприємством, розташованим на території України, при їх закупівлі за державні кошти; надають якісні перекладацькі послуги; провадять штрихове кодування товарів у системі GS1-Україна; організовують ділові та навчальні заходи, бізнес-зустрічі, нетворкінги, ділові місії тощо, пише Черкаський край.

Особлива роль відводиться сьогодні підтримці та розвиткові співробітництва з зарубіжними торговими палатами, галузевими асоціаціями, об’єднаннями підприємців, із торгово-економічними підрозділами при посольствах, міжнародними організаціями; створенню комітетів та робочих груп підприємців при Черкаській ТПП у сферах освіти, зовнішньоекономічної діяльності, агропромислового комплексу, легкої промисловості, енергоефективності тощо.

У березні цього року колектив Черкаської торгово-промислової палати та її ділові партнери відзначили 20-річний ювілей з дня заснування Палати. Безперечно стабільна та ефективна робота Черкаської ТПП протягом багатьох років була забезпечена і забезпечується завдяки її колективу — єдиній та міцній команді професіоналів, які щоденно поряд із бізнесом та сумлінно виконують свої обов’язки у відповідності до статутних завдань Палати.

Ще один важливий аспект розвитку Черкаської ТПП — це взаємодія та співробітництво з членами Палати, які завжди підтримують та беруть активну участь у різноманітних регіональних та міжнародних ділових, навчальних заходах та проектах, які організовуються Черкаською торгово-промисловою палатою.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук