ПОРТАЛ
16 вересня 2015, 15:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В області нагородять переможців конкурсу «Черкаська якість»

22 вересня відбудеться церемонія урочистого нагородження учасників регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) “100 кращих товарів України” – переможців та лауреатів обласного конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) "Черкаська якість".

<b>В області нагородять переможців конкурсу «Черкаська якість»</b>

Про це повідомили у ДП «Черкасистандартметрологія».

Урочистості проходитимуть у малій сесійній залі Черкаської обласної ради (м. Черкаси, бульвар Шевченка, 185). Початок об 11.00.

Нагадаємо, що проведення конкурсу «Черкаська якість» передбачене Меморандумом про співпрацю між Черкаською облдержадміністрацією та ДП «Черкасистандартметрологія». Згідно з розпорядженням Черкаської ОДА у липні була утворена обласна конкурсна комісія з організації та проведення конкурсу та затверджено положення про неї.

Мета конкурсу - популяризація продукції місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, піклуються про виробництво продукції європейської якості, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу впровадженню сучасних систем управління якістю.