ПОРТАЛ
24 листопада 2015, 11:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Юну тальнівчанку нагородили за кращий плакат на споживчу тематику

У Києві нагородили переможців 12-ої Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі».

Юну тальнівчанку нагородили за кращий плакат на споживчу тематику

Серед кращих відзначили і роботу вихованки Тальнівського районного Будинку дітей та юнацтва Ірини Піскунової (на фото - друга справа).

Дівчинка здобула перемогу у номінації «Кращий плакат на споживчу тематику» у віковій категорії 13-17 років. Нагадаємо, що вона представила на розгляд журі творчу роботу "Україна – чиста країна".

Під час урочистої церемонії нагородження Ірині вручили почесний диплом переможця, а також подарували планшет.

ДП "Черкасистандартметрологія", яке є організатором конкурсу на регіональному рівні, також привітало дівчинку з перемогою, побажавши їй і надалі розвивати свій хист та здобувати нові перемоги та здобутки.

Довідково:

Цього року в конкурсі брали участь представники 23 областей України. До регіональних конкурсних журі надійшло 4 210 малюнків. З них кращі 208 творчих робіт були надані для участі в загальнодержавному рівні.

Головним конкурсним журі було визначено 23 переможці. Нагадаємо, що їх визначали за трьома номінаціями: „Я пізнаю якісну продукцію", „Ми – архітектори якісного світу” та „Кращий плакат на споживчу тематику”, а також за трьома віковими категоріями: 5 - 8 років, 9 - 12 років та 13 - 17 років.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук