ПОРТАЛ
25 грудня 2015, 15:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Чигиринському лісгоспі реалізують новорічні ялинки

50-55 грн. в середньому коштує ялинка у Чигиринському лісгоспі. Лісівники на попит не скаржаться і впевнені, що заплановані 600 ялинок реалізують. До продажу пропонують ялину і сосну. Втім, краще беруть останню. Мовляв, вона довше стоїть.

У Чигиринському лісгоспі реалізують новорічні ялинки

Посприяли чигиринські лісівники у придбанні ялинок соціальним закладам – дитсадкам і школам.

Оскільки у Чигиринському лісгоспі переважають хвойні насадження, лісівники ретельно охороняють їх у передноворічний період. Спільно із представниками поліції ведуть патрулювання територій поблизу молодих насаджень.

«Ми ще майже місяць тому розпочали охорону молодняка. У кожному лісництві сформовано бригаду, складено графік чергувань та патрулювань. Для нас передноворічний період дуже відповідальний і складний», – розповів директор ДП «Чигиринське лісове господарство» Роман Фендюр.

Для цього було заздалегідь розроблено разом із районною поліцією план заходів із протидії незаконним рубкам у передноворічний період. Патрулювання та чергування триватимуть до Різдва, - зазначають у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук