ПОРТАЛ
4 січня 2016, 09:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський бізнес у новому році отримає професійних лобістів

Черкаська торгово-промислова палата стала учасником проекту, спрямованого на проведення заходів із захисту інтересів бізнесу.

<b>Черкаський бізнес у новому році отримає професійних лобістів </b>

Дві палати у 2016 році – Черкаська і Дніпропетровська – були відібрані для участі в проекті Єврокомісії «East-Invest-2». Він спрямований на підтримку протягом року бізнес-асоціацій у питаннях проведення адвокаційних кампаній і боротьби з корупцією в рамках впровадження Угоди про асоціацію України та ЄС.

«Лобіювання та адвокація – новий напрямок діяльності Черкаської торгово-промислової палати у 2016 році. ми будемо представляти і захищати інтереси членів палати», – розповів в інтерв’ю порталу «Діловий регіон» президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

За словами Сергія Першина, участь у проекті сприятиме також обміну професійним досвідом роботи з торгово-промисловими палатами та бізнес-об’єднаннями з Молдови, Грузії, Вірменії, Білорусі – учасниками проекту.

Також вже з грудня 2015р. ЧТПП є учасником проекту з основ лобіювання, розроблений для освітньої платформи Prometheus в межах програми Fulbright Faculty Development Program за фінансової підтримки Посольства США в Україні.