ПОРТАЛ
2 березня 2015, 15:20

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як відкрити бізнес у Польщі розкажуть на семінарі

Як відкрити бізнес у Польщі розкажуть на семінарі

Практичний семінар із циклу «Відкриття бізнесу в Польщі: від А до Я» відбудеться 5 березня в Києві. Під час заходу можна дізнатись про економічні та правові аспекти виходу на ринок ЄС, зокрема через відкриття бізнесу у Польщі. Семінар пройде за підтримки Відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща. Організатори заходу: Міжнародний правовий центр «EUCON», Польсько-Українська Господарча Палата.

Доповідачами на семінарі будуть представники Відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща, Польсько-Української Господарчої Палати, провідні юристи у галузях корпоративного, податкового права, трудової міграції, придбання нерухомого майна, які спеціалізуються на Польському напрямі.

Мета заходу – не лише поінформувати про переваги та особливості відкриття бізнесу в Польщі, але й надати практичні поради щодо виходу на ринок Польщі (як зареєструвати компанію, особливості податкового та бухгалтерського обліку, отримання права на проживання, придбання нерухомості тощо).

У рамках заходу відбудеться окреслення актуальних аспектів інвестиційного потенціалу Польщі, інформування про практичні питання та особливості виходу українського бізнесу на європейський ринок на прикладі Республіки Польща, обговорення моделей мінімізації ризиків в сфері податкового планування та питань щодо ведення бухгалтерського обліку, інформування щодо питань отримання права на проживання та особливостей набуття права власності на нерухоме майно в Польщі.

До участі у семінарі запрошують потенційних інвесторів, власників бізнесу, керівників компаній, які націлені на розширення бізнесу та пошук нових ринків збуту.

Реєстрація.