ПОРТАЛ
25 жовтня 2012, 17:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Чотири черкаські товари увійшли до сотні кращих в Україні

Чотири виробники з Черкаської області стали переможцями Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України». ПАТ «Черкасихліб ЛТД» цього року представило до участі у конкурсі «Хлібці висівкові». Як розповіла Наталія Кашко, начальник відділу маркетингу компанії, цей вид продукції випускали і раніше, але він мав інший вигляд: «Вивчивши попит населення, почали випускати цей хліб по 600 грамів, овальний у пакеті з кліпсою. Змінили не тільки форму, але й смакові якості. Ми додали туди ще більше висівок, що є дуже корисним для нашого здоров’я».

Пекарня приватного підприємця Плужника з Христинівки отримала перше місце у своїй номінації за «Хліб із суміші борошна пшеничного 1 ґатунку, житнього обдирного та висівок „Подільський». Підприємству лише 5 років, але воно динамічно розвивається і вже втретє бере участь у конкурсі «100 кращих товарів України». Микола Плужник вважає, що завоювати покупця можна оптимальним співвідношенням якості і ціни: «Ми працюємо на стародавній українській рецептурі, на опарах, як наші мами, бабусі, прабабусі. Тому хліб має прекрасні смакові якості і має попит».

Високотехнологічне виробництво Черкащини теж відзначили на цьогорічному конкурсі. Теплоізоляційний матеріал під назвою «Плита мінераловатна теплоізоляційна «Техно» марки «ТЕХНОФАС», що виготовляють на ТОВ “Завод теплоізоляційних матеріалів “Техно” у Черкасах, став переможцем у номінації «Продукція: товари виробничо-технічного призначення».

Ще одним переможцем від Черкащини стало ПрАТ «Світ меблів – Україна» (с. Паланка, Уманський р-н). Підприємство презентувало «Набір корпусних меблів 1056 «Рінго СМ», і його було визнано кращим у номінації «Продукція: промислові товари для населення».

Церемонія нагородження переможців розпочнеться сьогодні о 19.00 в Українському домі (м. Київ).