Найголовніше за 02.04.2015
Призначено голову Чигиринської РДА | |
Голова АФО з робочим візитом побуває у Черкасах | |
На Уманщині запрацювала сучасна кролеферма | |
У Черкасах продають майновий комплекс ДП «Оргхім» |
◄
|
►
|
21 серпня 2013, 09:56
Перекладач
На Черкащині розширюється виробництво заморожених фруктів
Промислове виробництво вишні і смородини розпочали цього року на ПрАТ «Фрау Марта». Протягом сезону заготовили персик та смородину, розповіла порталу «Діловий регіон» генеральний директор «Фрау Марта» Ірина Павленко.
Сировину постачають з півдня України. Садові господарства забезпечують стабільну якість і калібрований розмір ягоди, що гарантує високу прибутковість продукту.
«Ми намагалися закуповувати в населення, але таким чином не завжди можна забезпечити достатню якість. Часто здають нестандарт», – пояснює головний технолог і начальник виробництва Георгій Дерменжи.
Для переробки фруктів підприємство запроваджує нові технології: «Шукаємо те обладнання, яке забезпечить достойну якість. Якщо не знаходимо - виготовляємо самі»,– говорить Ірина Павленко.
Фруктову групу у виробництво запроваджували поступово шляхом дослідних промислових партій, розповідає Георгій Дерменжи. А цього року вийшли на промислове виробництво.
Нині підприємство шукає замовників, ринок споживання та працює над удосконаленням технологій. Рости є куди, впевнена Ірина Павленко, ринок заморожених фруктів заповнений, але не настільки щільно, як у Європі. Тож у реалізації заморожених фруктів ставку роблять саме на українського споживача.
Контекст:
-
Мультимедіа
-
13.08.2013Фоторепортаж: «Фрау Марта» вже розпочала сезон переробки кукурудзи
-
Новини
-
16.08.2013ПРАТ «Фрау Марта» завершило переробку зеленого горошку
-
14.08.2013«Фрау Марта» розпочала збирання кукурудзи на Золотоніщині
Новини наших партнерів