ПОРТАЛ
10 лютого 2014, 17:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащина утричі збільшила виробництво м’яса птиці

<b>Черкащина утричі збільшила виробництво м’яса птиці</b>

Підприємства черкаського харчопрому торік скоротили виробництво продуктів та напоїв на 7,1%. Такими є дані у порівнянні з 2012 роком, - інформують у Головному управлінні статистики в Черкаській області.

Найбільше скоротився випуск: цукру – на 71%, м'яса свиней свіжого та охолодженого – на 31%, горілки – на 18%, спредів та сумішей жирових – на 11%, ковбасних виробів – на 8%, м'яса свійської птиці свіжого та охолодженого, борошна, олії соняшникової нерафінованої – на 3%.

Водночас зросло виробництво: м'яса свійської птиці замороженого у 3 рази, масла вершкового – на 70%, м'яса великої рогатої худоби замороженого – на 60%, овочів консервованих натуральних – на 28%, риби консервованої – на 23%, риби копченої – на 22%, риби солоної, крім оселедців – на 19%, сиру свіжого неферментованого – на 8%, лікерів та інших спиртових напоїв – на 3%.