Переробний сезон цього року для ПРАТ «Фрау Марта» починається дещо раніше.
Враховуючи погодні умови та стан розвитку культур, виробництво стартує на два тижні раніше. Але такі виклики не є перешкодою. В належні строки проведено складні роботи з обслуговування обладнання аміачного цеху. Це сучасний цех, який було створено з урахуванням норм безпеки життя та навколишнього середовища. Потужні холодильні установки забезпечують безперебійну подачу холоду для заморожування 10 тонн продукції за годину та забезпечують зберігання овочевої продукції загальним обсягом до 4,5 тисяч тонн одночасно.
Інженер служби сервісу компанії «Геа Грасса» Віктор Сирота каже, що колектив холодильного цеху має високу кваліфікацію та відповідально ставиться до своїх обов’язків.
За організацію належних умов для професійної експлуатації обладнання відповідає керівник підрозділу Олександр Кузьменко.
Сезон переробки на заводі «Фрау Марта» починається вже 5 червня.