ПОРТАЛ
1 липня 2014, 17:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Христинівському ХПП збільшили зернозберігальні потужності

25 червня на території Христинівського хлібоприймального підприємства, що входить до групи компаній Alebor Group, відбулося урочисте відкриття нової черги елеватора з потужністю одноразового зберігання зернових 74 000 тонн. Незважаючи на початок жнив, захід відвідали чимало фермерів з усієї області та представники місцевої влади, - повідомили порталу у прес-службі ГК Alebor Group.

Описуючи технічні характеристики елеватору, генеральний директор Христинівського ХПП Олексій Цуркан зазначив, що відтепер пропускна можливість транспортних систем елеватору становить 175 тонн на годину.

Водночас 3 точки автоприйому дозволяють оперативно відвантажувати 5 тис тонн зернових на добу.

Крім цього, О. Цуркан зазначив, що завдяки новій сушарці в цьому році Христинівське ХПП вийшло на обсяги сушіння в 3,5 тисячі тонн на добу.

«Яскравим свідченням високої репутації Христинівського ХПП є попит на наші послуги зі зберігання і доробки зерна. При обсязі зберігання в 42 тисяч тонн тільки за минулий сезон ми перевалили 290 тисяч тонн, тим самим зробивши 7 "обертів". Тоді як для деяких елеваторів успішними вважаються 1,5-2 «оберти» на рік», - додав гендиректор.

Довідково:

Alebor Group – потужна група компаній, що вже 5 років успішно працює на зерновому ринку Україну. До її складу входять ТОВ «Христинівське ХПП», ТОВ «Вороновицьке ХПП», транспортна компанія «Болеко» та торгівельний підрозділ компанії. Alebor Group надає клієнтам повний спектр послуг, які включають в себе: приймання, очищення, сушіння, зберігання і відвантаження, послуги сучасної сертифікованої лабораторії, послуги з реалізації продукції та транспортування збіжжя.