ПОРТАЛ
30 січня 2015, 18:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Кіровограді скоро з’являться поштомати

Спецпроект «Досвід регіонів»

Клієнти одного з провідних українських операторів поштово-логістичних послуг «Міст Експрес» тепер зможуть отримувати міжнародні та внутрішні відправки через найбільшу в країні мережу автоматичних поштових терміналів - поштоматів ПриватБанку. В рамках спільного проекту компанії та банку отримувати відправлення тепер можна самостійно через 400 поштоматів, що працюють у відділеннях ПриватБанку по всій Україні.

Як повідомляє www.ugorod.kr.ua, до кінця 2015 року мережа поштоматів ПриватБанку зросте втричі і стане найбільшою не лише в Україні, а й у Східній Європі. Скоро у відділеннях банку будуть працювати понад 1300 автоматичних точок отримання посилок, до того ж не тільки у великих містах, а й у віддалених населених пунктах та районних центрах.

Поштомат - це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, в якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник вказує в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставили в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особистість через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідний ящик, з якого одержувач зможе забрати свою посилку.