ПОРТАЛ
29 березня 2015, 09:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Топ-5 найдорожчих пропозицій оренди в Києві

Domik.ua з’ясував, які варіанти житла пропонують досвідчені рантьє заможним постояльцям у Києві та склав Топ-5 найдорожчих пропозицій.

Топ-5 найдорожчих пропозицій оренди в Києві

5 місце

На 5-му місці рейтингу опинилася квартира, розташована на Липках - в історичному районі Києва, де здавна жили аристократи.

Квартира на 7 поверсі нового цегляного будинку. Її площа складає 184 квадратних метри, на яких розмістилися вітальня, спальня, 2 дитячі та кабінет. У квартирі є 3 гардеробні та 2 санвузли.

Окремої уваги заслуговує авторський ремонт в стилі Арт-деко з художнім розписом на стінах, колекційні меблі, мармурова стільниця і біле фортепіано.

Квартира видова, вікна виходять у двір і на Бессарабку. Постояльці також напевно оцінять електрокамін, систему кондиціонування, очищення води і підлогу з підігрівом.

У паркінгу під будинком є місце для трьох автомобілів, територія біля будинку закрита і охороняється. Вартість такої квартири $ 10 000 в місяць.

4 місце

На 4-му місці опинилася сусідка попередньої квартири - квартира розташованав тому ж новому цегляному будинку по Круглоуніверситетській вулиці, але тільки поверхом нижче - на шостому.

У квартирі площею 185 квадратних метрів спроектовані 3 спальні, вітальня, два санвузли і кімната для побутових потреб.

Всередині виконаний якісний ремонт з використанням натурального дерева, мармуру, кераміки і венеціанської штукатурки. Для облаштування житла власники закупили німецькі меблі «Huelsta» і «Schueller», встановили побутову техніку «AEG» і «Liebher». У квартирі функціонує система клімат-контролю та вентиляції, система фільтрації води.

За квартиру просять $ 10 000 в місяць

3 місце

Третє зайняла квартира по вулиці Паньківській в центральній частині Голосіївського району Києва.

Квартира віддалена від галасливої автомагістралі, поруч з Київським інститутом музики ім. Глієра. Зовсім поряд з нею Ботанічний сад ім. Фоміна, трохи далі парк ім. Шевченко.

Будинок, в якому розташовfне житло, дореволюційний, але він добре відреставрований. Власник викупив весь поверх і переобладнав 4 старих квартири під сучасні апартаменти площею 255 «квадратів» - їх і пропонують орендувати.

Усередині сучасний дорогий ремонт, 4 санвузли, велика вітальня, дитяча, спальня, кухня-їдальня, гостьова кімната, ванна з джакузі.

У квартирі встановлена система автономного опалення. Передбачена охорона і відеоспостереження за територією. Вартість житла в місяць становить $ 12 000

2 місце

«Срібло» дісталося 4-кімнатній квартирі на вулиці Володимирській, прямо на Софійській площі.

Квартира видова, представлена в двох рівнях. 3 спальні, 4 санвузли, є гардеробна кімната.

Усередині дизайнерський ремонт, оздоблення італійським мармуром Imperador, викладена італійська мозаїка Sicis, система освітлення також італійська - Arizi.

Сантехніка марки Villeroy & Boch, меблеве наповнення житла - Maskeroni, Коломбо.

Встановлені кондиціонери Daikin, пральна і сушильна машина Miele.

У квартирі обладнані підлоги з підігрівом, стоїть електрокотел Vaillant. Працює сигналізація і система Zomfi. Парадне охороняється. Все це за ціною $ 12 000

1 місце

На 1-му місці рейтингу найдорожчих квартир, пропонованих в оренду, Domik.ua помістив квартиру, яка розташувалася в дореволюційному будинку на вул. Городецького у Печерському районі - прямо перед Театром ім. Івана Франка. До Хрещатика звідси близько 100 метрів вниз.

Квартира розташована на другому поверсі п'ятиповерхівки, її площа - 250 квадратних метрів. Всередині 4 кімнати - велика вітальня в стилі ампір, 2 спальні, їдальня, на заскленій лоджії облаштований кабінет. У квартирі ніхто не жив після ремонту, розповіла ріелтор. Але оскільки обробка робилася для доньки власників житла, то все вибиралося найкраще, і тільки люстра в цій квартирі обійшлася господарям у 150 тисяч євро. Тому вартість квартири становить $ 13 000 за місяць

При цьому всі орендодавці вимагають розрахунок в доларах, національна валюта мало кого цікавить. Деякі господарі навіть виявляли категоричну вимогу селити в квартиру виключно іноземців. Схоже, до ринку елітних квартир криза поки що не дісталася. І добре - хоч щось в Україні залишається стабільним, нехай і стабільно дорогим, - констатують аналітики Domik.ua.