ПОРТАЛ
5 травня 2015, 16:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

42 черкасці скористалися банківським автовикупом

З початку 2015 року більше 40 черкасців стали власниками автомобілів завдяки автокредиту від ПриватБанку, а 42 черкасці довірили свої автомобілі на банківський автовикуп.

<b>42 черкасці скористалися банківським автовикупом</b>

Про це інформують у прес-службі ПриватБанку в м. Черкаси.

При купівлі автомобіля Банком, клієнт може направити кошти від викупу на купівлю іншого авто в банку (в кредит або за повну вартість), чи отримати гроші готівкою. Кожен етап покупки клієнт контролює через SMS на мобільний телефон - таке інформування дуже зручне. Ще одна значна перевага в тому, що для повного оформлення покупки необхідний лише один візит у відділення, решту роботи роблять співробітники банку. Ціну за свій автомобіль клієнт дізнається протягом 5 хвилин, гроші отримує протягом доби, прицьому немає необхідності їхати в МРЕО для зняття авто з обліку. Викуп автомобілів здійснюється за ринковими цінами.

“На викуп банку можна передати будь-яке легкове авто - говорить Володимир Ридван, керівник бізнесу споживчого кредитування Черкаської філіїї ПриватБанку. - Якщо гроші від продажу свого автомобіля продавець планує зарахувати на аванс за кредитом, то обмеження за віком автомобіля не застосовуються. Автомобілі повинні бути у справному стані, які не вимагають ремонту.”

На сьогодні тільки черкаський автомайданчик, що знаходиться за адресою вул.Академика Корольова, 2, налічує більше 30 авто на будь-який вибір. Серед них є 4 нових автівки, 22 автомобілі передані на викуп банку та 5 заставних авто.

Щоб візуально оцінити авто не обов’язково їхати на автомайданчик банку. На сайті викладені першочергові дані про авто та його фото. Більше того, можна ознайомитися с автомобілями, що знаходяться на інших обласних автомайданчиках банку.