ПОРТАЛ
5 травня 2015, 12:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Проект «Чигирин – місце народження нової нації» презентують у столиці

Презентація проекту «Чигирин – місце народження нової нації» відбудеться 13 травня в Національному комплексі «Мистецький Арсенал». До участі запрошено зарубіжних інвесторів, бізнесменів, меценатів, відомих та успішних українців.

<b>Проект «Чигирин – місце народження нової нації» презентують у столиці</b>

Ініціатором заходу стала голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна.

Гостям представлять ряд проектів, покликаних перетворити забутий козацький край на справжнє місце сили для кожного українця.

Тематика проектів – від забезпечення цікавого та неординарного відпочинку для туристів до зведення у районі потужних підприємств. Йдеться про готові проектні рішення зі створення у найбільш мальовничих місцях району кластеру «зелених» садиб, готелю нового формату «Мамаїв Дуб», будівництва свинокомплексу високої потужності для забезпечення потреб у продукції та робочих місцях для місцевого населення. У тренді є також розроблена концепція зі створення у районі потужного і новітнього виробництва біопалива.

Проекти розвитку інфраструктури та виробництва стануть гідним обрамленням для справжньої коштовності – проекту новітньої Школи-ліцею закритого типу.

Кошти на проекти відродження Чигиринщини залучатимуть двома шляхами – пропонуючи інвесторам вже готові до реалізації проекти, та від продажу запрошень на презентацію вартістю 1000 гривень з особи. По завершенню презентаційної частини, гостей чекає незабутній вечір національної музики від гурту KOZAK SYSTEM, ILLARIA, гурту VRODA та інших артистів, забави та частування автентичними чигиринськими стравами і напоями.

Як зазначає голова громадської організації «Громадянський рух «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна, інструментарієм проекту є публічно-приватне партнерство, нові кластери, та екосистеми. Драйверами нового розвитку Чигиринського району стануть туризм, освіта, розвиток підприємницького потенціалу.

«День Чигиринщини в Мистецькому Арсеналі має стати унікальною подією – точкою, від якої розпочнеться зворотній відлік для Чигиринщини – від депресивного регіону, до першої столиці країни. Проектів подібного масштабу Україна ще не знала! І сьогодні у кожного свідомого українця є цей єдиний в житті шанс – долучитися до цієї спільної справи, стати частиною чогось великого та значущого аби зрештою подарувати своїм нащадкам місце сили – місце українського духу», - зазначає ініціатор проекту Наталія Нетовкіна.

Початок презентації проекту «Чигирин. Місце народження нової нації»: 13 травня о 19.00, вул.Лаврська 10-12.

З організаційних питань звертатися до Любові Рубан (067)709 49 47