ПОРТАЛ
26 червня 2015, 10:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах легалізовано працю 113 найманих працівників

Цього року, за результатами проведених перевірок, ДПІ у м. Черкасах було виявлено 113 неоформлених найманих працівників.

<b> У Черкасах легалізовано працю 113 найманих працівників</b>

– Сума легалізованого доходу таких працівників у вигляді заробітної плати склала майже 353 тис. грн., додатково нараховано та сплачено податку на доходи фізичних осіб на загальну суму майже 53 тис. грн., – повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа.

У січні - червні з посадовими особами 204 суб’єктів господарювання, які допускали випадки виплати заробітної плати менше встановленого мінімального розміру (1218 грн.) проведено протокольні бесіди, за результатами яких на 200 СГ підвищено розмір заробітної плати.

Фахівцями інспекції проводяться документальні планові та позапланові перевірки суб’єктів господарювання з питань дотримання ними законодавства щодо належного оформлення трудових відносин з працівниками, своєчасності, достовірності та повноти нарахування і сплати відповідних податків і зборів. Завдяки проведеній роботі, додатково нараховано податку на доходи фізичних осіб та штрафних санкцій на загальну суму понад 3,3 млн. грн.