ПОРТАЛ
6 липня 2015, 11:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські учасники конкурсу «100 кращих товарів України»: ФОП Плужник В. М.

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» розпочинає інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо ознайомитися з учасниками регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) „100 кращих товарів України” у 2015 році від Черкаської області.

ФОП Плужник В. М.

Приватна пекарня фізичної особи-підприємця Плужника Володимира Миколайовича (м. Христинівка) - це підприємство, яке динамічно розвивається, орієнтуючись на досвід відомих хлібопекарів, використовуючи сучасні технології та продовжуючи впроваджувати старовинні народні рецепти і традиції. Постійно перебуваючи у пошуку, працівники намагаються задовольнити вибагливі смаки споживачів і при цьому постійно дбають про авторитет підприємства, адже основна мета згуртованого професійного колективу – стабільність, якість, різноманітність у виробництві та забезпеченні населення хлібом.

Зважаючи на вимоги сьогодення щодо продукції підприємство визначило пріоритети на найближчий час – це розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів.

Інформація про продукцію, яка бере участь у конкурсі

Хліб «Колосок»

Родинне сонце України – це її хліб – найсвятіше, велике і вічне. Для кожного українця «хліб», «паляниця», «хлібне поле» – прості слова, які тримають на цьому світі і вчать любові до життя.

Саме тому у своїй виробничій діяльності пекарня пропонує широкому загалу найцінніше, чим коли-небудь володіло людство – хліб.

Хліб «Колосок» виготовлений з борошна вищого гатунку, вагою 0,8 кг, має тоненьку, м’яку скоринку, великий об’єм, овально-подовжену форму з нарізами на поверхні у формі колоска з посипанням кунжутом (або без).

Завдяки такому дизайну та неповторним смаковим якостям справжнього домашнього хліба, як з автентичної сільської печі, «Колосок» вигідно вирізняється від аналогів інших виробників.