ПОРТАЛ
10 липня 2015, 11:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємці вивчали нові підходи забезпечення росту продажів

Потужний майстер-клас зі збільшення продажів відбувся для членів Черкаської торгово-промислової палати. Тренер компанії Starconsulting Вадим Чорногал запропонував учасникам наступну тему «15 практичних способів підвищити реалізацію товарів і послуг».

<b>Черкаські підприємці вивчали нові підходи забезпечення росту продажів</b>

Учасники у зручному форматі круглого столу вчилися перетворювати потенційного клієнта на покупця і продавати більшу кількість дорогого товару. Тренер івенту поділився секретами, що змусять покупця прийти знову. Також із менеджерами середньої ланки працювали в напрямку постановки завдання продавцям і контролю за їх виконанням. Навчання відбувалося у форматі нетворкінгу, - учасники мали змогу не лише дізнатися про нові маркетингові рішення, але й обмінятися власним досвідом у цьому напрямку зі спікером та між собою.

«Спеціально для представників малого і середнього бізнесу ми організували цей семінар. Він орієнтований на тих підприємців, які зацікавлені у розвитку свого бізнесу, інтенсифікації продажів, прагнуть ознайомитися з новими маркетинговими підходами», – розповів порталу «Діловий регіон» президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

У заході взяли участь два десятки підприємців, представників малого і середнього бізнесу. Для членів палати участь у майстер-класі була безкоштовною.

Це був пілотний майстер-клас. Вадима Чорногала запрошено до участі у форумі для підприємців «Бізнес-міксер: Платформа МСП», який відбудеться 28 серпня в ПК «Дружба народів».


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук